Färg

Jag har haft en blogg-paus över sommaren, får se om jag orkar fortsätta öht...

Men jag kan iaf meddela att jag har fått nytt jobb, en fast anställning på Skatteverket som assistent. Jag kommer typ att lämna ut uppgifter om företag och lite andra grejer också, man får väl se vad det blir men lönen är bra och schyssta workingpals ( iaf/speciellt Eva).

Sitter just nu och väntar på att färgen ska torka på en byrå som jag håller på att måla till Max.
Är ledig idag.

Max är inne i en period då han slåss en del. Inte extremt hela tiden, men dock lite då & då. Vår stackars hund faller ofta offer för honom. Vi har nog testat det mesta för att få honom att sluta men det går inte riktigt fram, fast han vet att han inte får för ibland säger han att man inte får slå Tiara/Lova/Benjamin/Adam eller nån annan kompis. Och på kvällen berättar han ibland att "Jag slog Sofia idag". Och då kan man ju prata om det och då säger han att man inte får göra det, så han vet.... Ibland gör han det nog för att se reaktionen och ibland händer det av bara farten och det är inte meningen egentligen.

En annan sak han gör som han VET att han inte får göra och som jag blir GALEN på, är att han äter hundmat.
Ja vissa barn blir misshandlade och får inte äta annat än hundmat, vissa barn misshandlar andra barn och vill inte äta annat än hundmat....

Nä dags för ett varv med färg igen, lägger kanske ut en bild sen.

RSS 2.0